torsdag 15. april 2010

En liten forandring i stuenVi har tatt ut bokhyllen fra stuen. Måtte ha mer lagringsplass til saker og ting. Siden en hylle er mest til bøker og pynt måtte den ut. Vi kjenner at vi trenger mer lagringsplass nå når vi blir flere. Så da flyttet vi dette skapet fra gangen og inn i stuen. Det blir ny kommode fra Ikea i gangen. Det blir lagringsplass til barneklærne. Vi tenker stadig mer og mer praktisk i det lille huset vårt. Men er jo opptatt av at det skal være fint og:) Vi ble veldig fornøyd med å få dette skapet inn i stuen. Ble finere med det enn den ruvende høye hyllen. Her var til og med mannen klart enig med meg:)

Det skal jammen bli godt med nytt hus. Det tar sin tid. Vi har levert byggesøknad for vel seks uker siden. Vanligvis tar det bare tre uker å behandle den, men siden tomten vår er jordbruksareale som skal omdisponeres til byggetomt, tar det mye lenger tid enn vi hadde trodd. Trolig kommer vi ikke i gang med å sette opp huset før i august. Og da er målet vårt om å flytte inn i nytt hus til jul uoppnåelig. Vi har bestemt oss for at vi ikke ønsker å stresse med å bli ferdig. Vi skal ha ett liv utenom og!

4 kommentarer:

 1. Hei du, så fint skap. Kjedelig at det ikke går som planlagt med huset deres,men den som venter på noe godt =)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Kjempefint med det skapet! Alltid kjærkomment med lagring! Kjedelig at det tar tid med søknad, men du har helt rett. Dere må jo ha tid til å nyte vår og sommer og alt:)

  SvarSlett
 3. ble fint med skapet!
  dere har så koselig hus!!
  lurt valg å ikke stresse med det. noen mnd fra og til har jo egentlig ikke så mye å si.... høres gøy ut å bygge nytt da:)
  klem

  SvarSlett
 4. Så fint skap!Forstår godt du gleder deg til nytt hus.Selv om det ser veldig fint ut hos dere:)

  SvarSlett