fredag 11. mars 2011

For de som lurer.....


på hvordan det går med byggesøknaden vår så kommer det en liten oppdatering her.
Vi har nok en gang fått avslag. Etter at søknaden vår var oppe i formannskapet ble det enstemming vedtatt at vi skulle få bygge, men det hjelper lite når fylkesmannen i Rogaland velger å klage. Vi har gått mange runder og møtt flere skuffelser...... Det er vanskelig å fatte hvorfor vi skal få nei når politikerene i kommunen og bygdefolket støtter denne saken. En kan begynne å lure på hva en skal med lokalpolitikere når de skal ha så lite å si.... Vårt siste håp nå er at vi får saken igjennom hos fylkessettemannen i Vest-Agder. Noen som har gode erfaringer med han??? Vi begynner å bli utolmodige. Vi bor veldig trangt slik vi bor nå. Med to små barn i huset er det alt for liten tumleplass. Vi håper så veldig at det ordner seg snart!!! 

Ønsker dere alle en nyyydelig helg!
Jeg og Lukas skal på kino i morgen og se Gråtass, sammen med en venninne og datteren hennes. Det blir koselig! På søndag skal vi ha venner på middag, så dette blir en koselig helg:) 

7 kommentarer:

 1. Huff da! Ikke lett bestandig. Får håpe det løser seg for dere.
  Ha en fin helg!
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 2. Huff så mykje styr då, ikkje noko særleg når ein hjeng med mange planer også blir ein motarbeida slik!
  Lykke til videre! stå på:)
  Ynskjer deg ein fin dag!

  SvarSlett
 3. å, så kjedelig! vi får krysse fingrene for dere:)

  kos dere med helg, venenr og gråtass!
  klem ellemell

  SvarSlett
 4. Nei så utrolig surt da:( Har ingen erfaring med han selv om jeg kommer fra vest-agder. Ønsker dere masse lykke til og håper det ordner seg for dere!!

  Ønsker deg en fin lørdag:)

  SvarSlett
 5. Huff, så trasig! Håper det ordnar seg snart!!!

  God laurdagskveld til deg og dine! :)

  SvarSlett
 6. Håper ting ordner seg snart for dere! Prøv i mellomtiden å tenke på hvordan det var i gamle dager når familier på 4/5 bodde i en liten 3-rom, hvis ikke enda mindre. Da er det tross alt ikke så ille med et lite hus :)

  SvarSlett
 7. Hei, vi er i samme situasjon og lurer på hvordan det har gått med dere. Hvor lang tid gikk det før dere fikk svar, fikk dere komme med kommentarer? Send meg gjerne en e-post: Stein-Inge.Riise@Hamningberg.no

  SvarSlett