onsdag 13. april 2011

En titt inn på soverommetI dag er det en nydelig dag ute. Solen skinner fra knallblå himmel og det er endelig vår i luften! På en slik dag er det perfekt å ta gode bilder inne. Endelig fikk jeg lyse og fine bilder av soverommet vårt som ble litt forandre i høst da vi kjøpte denne komoden på Ikea. Vi trengte mer plass da lille tulla kom til, og denne komoden rommer masse! Vi har til og med ledige skuffer!! Vi kjøpte den brunbeiset og malte den hvit. Gikk ann å kjøpe den hvitmalt, men jeg liker ikke så godt den skinnende overflaten noen av møblene får når de sprøytemales i fabrikken, derfor valgte jeg å male den selv. Og det var jo ikke å forakte at komoden også var billigere som brunbeiset:) 


 

           Ettermiddagen skal nytes på hustomten vår. Der skal vi tenne bål og grille pølser! Digg!!
Ønsker alle en strålende ettermiddag! Håper solen skinner hos dere alle!

3 kommentarer:

 1. Dåkke he det så fint i kvar krik og krok!!! No he ej nytt en deilig dag i solskinn i byen:) Det e FANTASTISK med slike herlige vårdaga! No e det ut igjen i sola;) =)

  SvarSlett
 2. Koselig soverom :) Likte så godt tømmerveggene. Lyset var også så fint på bildene.

  SvarSlett
 3. så koselig soverom!
  synes hemnes kommoden er kjempefin- elv om etterhvert veldig mange har en slik i sitt hjem! passet veldig fint inn hos deg, og jeg elsket veggene!
  klem ellemell

  SvarSlett